Pistāciju pesto

No ''Mana virtuve''
Pārlēkt uz: navigācija, meklēt

Pistāciju pesto
Ppesto.jpg
Daudzums: 4 personām
Laiks: 5 minūtes

Sastāvdaļas

Gatavošana

100g pistācijas un visus pārējos produktus sablenderē (nevajag galīgi putrā, labi ja vēl var just mazus rieksu graudiņus).

Servēšana

Atlikušās pistācijas sakapā.

Pastu novāra al dente (vai gnocci kamēr uzpeld), liek pannā, kopā ar pesto īsi uzsilda (ne ilgāk kā 2 minūtes). Sadala pa šķīvjiem, uzkaisa sakapātās pistācijas.

Variants

Bekonu, kaltēto šķiņķi vai pančetta īsi sasilda (bekonu apcep) ar olīveļļu, pievieno pesto un pastu, samaisa, servē.

Pa virsu var drusku uzrīvēt apelsīna miziņu, bet ļoti uzmanīgi.

Un protams visam pāri drusku parmezānu.