Nutella siera kūka

No ''Mana virtuve''
Pārlēkt uz: navigācija, meklēt

Nutella siera kūka
Nutellacheesecake.jpg
Daudzums: 12 personām
Laiks: 20 minūtes + labi atdzesēt vairākas stundas vai līdz nākošajai dienai

Sastāvdaļas

Nepieciešamie trauki, rīki vai instrumenti

Gatavošana

Visus produktus sasilda līdz istabas temperatūrai.

Mīkla

Cepumus un 125g riekstus liek virtuves kombainā ar nažiem un smalki sakapā(gandrīz kā miltus). Pievieno sviestu un 50g nutella. Turpina kapāt. Atkarībā no cepumiem un riekstiem, varbūt vajag vairāk sviesta. Mīklai sapiežot jāturas kopā, nedrīkst būt pārak drupana.

Formas pamatni pārklāj pāri malām ar cepamo papīru, tad uzliek formas malu un saspiež. Formas malas izklāj ar piemērota platuma cepamo papīru.

Mīklu vienmērīgi un blīvi izrullē vai ar karoti piespiež formā. Ļoti noder mazais rullītis no silikona.

Pildījums

Sieru, nutellu un kakao samaisa viendabīgā masā. Siera masu liek uz pamatnes, izlīdzina.

Pārkaisa ar atlikušajiem riekstiem vai pistācijām.

Kārtīgi atdzesē.

Ja vajag sarēķināt citu izmēru, tad to var darīt te.

Nutella siera kūka