Kabaču ikri

No ''Mana virtuve''
Pārlēkt uz: navigācija, meklēt


Kabaču ikri
Kein Bild.png
Daudzums: 4 personām
Laiks: minūtes

Sastāvdaļas

Gatavošana

Sīpolus sagriež un apcep eļļā uz mazas uguns, pieliek sagrieztus tomātus, cep vēl 5 – 10 minūtes. Notīra kabačus , sagriež gareniski vairākās daļās, izņem serdi, sagriež nelielos gabaliņos un apcep eļļā. Pēc tam liek kabačus kopā ar sīpoliem un tomātiem katlā, pieliek klāt lauru lapu un sautē, līdz kabači kļūst mīksti. Gatavos kabačus samaļ vai sakapā ar nazi, pieliek sāli, cukuru, citronskābes vai etiķa šķīdumu un atdzesē. Liek salātu traukā, apakisa ar sasmalcinātiem zaļumiem, garnē ar tomātu un citronu šķēlītēm.